19/12/19

Wij verwelkomen WINSYS als nieuw lid!!!

Waarom WinSys?

U ervaart geen probleem met uw kosten (terwijl u al veel cloud gebruikt) voor IT-Services? Er is geen vraag naar centralisatie van gegevens en toepassingen voor meer efficiency? Er is geen reden voor goed advies en/of begeleiding van het gebruik van Teams, Azure, Office365 en andere cloudoplossingen? Er is een perfecte integratie van IoT, Office, legacy applicaties, internet, WiFi, telefonie en alle hardware?

Als dit alles het geval is, moet u een tevreden klant van WinSys zijn!

Al meer dan 22 jaar werken we met kennis die u mag verwachten van een Nederlands bedrijf dat een bekend snel datacenter in Amsterdam in eigendom heeft sinds 2006. We leveren diensten vanuit locaties wereldwijd en partneren met Microsoft (Gold direct CSP), Acer en Netgear.

In de havens van Dubai, Rotterdam, Amsterdam en natuurlijk in IJmuiden (waar tevens ons hoofdkantoor is) zijn wij gespecialiseerd in klanten in o.a. logistiek, Breakbulk, hotels, kantoren en nog veel meer. Niet alleen in de zogeheten ‘PowerPoint’-omgevingen, want het gaat over gebruikers die overal werken. De inter-company strategie en de manier waarop we onze diensten per maand prijzen, zorgen ervoor dat we altijd voor liggen op anderen. Veilig, Live! en snel.

WinSys begrijpt de identiteit van haar klanten. We make complicated IT as easy as it can be!