06/04/20

Speciaal voor AYOP-leden: e-Learning pagina in eigen huisstijl

Ook in deze tijd waarin we te maken hebben met de maatregelen rondom het coronavirus, wil je dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Opleidingen en cursussen met fysieke bijeenkomsten liggen stil. e-Learning biedt dan uitkomst. Speciaal voor AYOP-leden biedt eWorks een gepersonaliseerde leeromgeving met modules zoals bijvoorbeeld persoonlijke beschermingsmiddelen, gevaarlijke stoffen en hygiëne op de werkplek aan.

Want eWorks denkt ook in deze tijd graag mee. Met innovatieve tools zoals e-learning, een safety app en een escaperoom maken ze een onderwerp als veiligheid op de werkvloer interessant en aantrekkelijk. De app geeft collega’s de mogelijkheid om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen veilige werkomgeving. Alles aangepast met de huisstijlkleuren, het bedrijfslogo en de inhoud de werkgever van de collega, zodat zij leren en acteren in een herkenbare omgeving.

Gratis voor AYOP-leden
eWorks biedt AYOP-leden een gratis upgrade aan van de app met eigen huisstijlkleuren, logo en werkomgeving. 
ls je interesse hebt, stuur dan een e-mail naar sales@eworks.nl onder vermelding van AYOP2020. eWorks neemt contact met je op om samen aan de slag te gaan.

Martijn Wijnberg, directeur eWorks: “Wij maken e-learnings die herkenbaar, relevant en interactief zijn. Daarmee zorg je dat collega’s goed op de hoogte blijven. Met de eWorks e-learning leer je altijd en overal, op PC, tablet en mobiele telefoon. Dankzij de inzichtelijke rapportages werk je gerichter aan veiligheid op de werkvloer.”