20/05/20

Riwal ondersteunt de veiligheid van klanten

Net als veel andere bedrijven, neemt ook ons lid Riwal maatregelen tegen het coronavirus. Niet alleen hebben ze een nieuw hygiëneprotocol voor hun hoogwerkers geintroduceerd, ook leveren ze mondkapjes aan klanten. Het doel van beide maatregelen is de veiligheid van de operators op de hoogwerkers in deze COVID-19-tijd te waarborgen.

Op alle verhuurde machines worden werkmanden en bedieningspanelen na terugkomst bij Riwal ontsmet door 2% hydroalcoholische oplossing. Vervolgens wordt de gehele hoogwerker gewassen met warm water.

Ook levert Riwal bij elke verhuur in Europa een beschermend gezichtsmasker. Dit masker wordt geleverd in een luchtdichte geplastificeerde container en is herbruikbaar door te wassen op zestig graden. Ook bestaande Riwal-klanten kunnen het gratis masker op verzoek aanvragen.

Pedro Torres, CEO Riwal: “Onze  primaire zorg is bij werken op hoogte altijd al de veiligheid van de klant geweest. Niet alleen technische veiligheid van de hoogwerker zelf, maar zeker ook voor de operator. We  willen dat onze klanten het gebruik van onze machines als perfect en veilig ervaren. Vooral  in deze  onzekere  tijden. Door de volledige ontsmetting van machines en het verstrekken van gezichtsmaskers, streven we naar extra comfort voor onze klanten.