15/09/20

Nieuw lid: Alfa Service Group

Alfa Service Group uit Zaandam heeft zich bij Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) aangesloten. Het bedrijf is specialist in onderwaterwerk en – coating in onder andere de offshore. Dennis Felderhoff, directeur en eigenaar van Alfa Service Group: “Onze coatings worden al door enkele leden die in het onderhoud in de offshore zitten, gebruikt. Met ons lidmaatschap willen we niet alleen ons netwerk verbreden, maar ook kennis delen en ophalen.”

Alfa Service Group is gecertificeerd en gekwalificeerd  in het conserveren van civiele objecten, zowel boven als onder water. Alfa Service Group is dealer en applicateur van duurzame en innovatieve coatings. Alfa Coating is onder water, door gecertificeerde duikers, aan te brengen. Andere coating of verf is vaak schadelijk voor het milieu of enkel aan te brengen bij de juiste weersomstandigheden. Alfa Coating is ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk en aan te brengen bij nagenoeg alle weersomstandigheden. De coating, met het Norsok M-501 certificaat, wordt door bedrijven die het onderhoud in de offshore verzorgen al veelvuldig gebruikt.

Sylvia Boer, directeur AYOP: “Alfa Service Group is met hun coatings een waardevolle toevoeging aan het onderhoudsportfolio dat onze leden de offshore energiemarkt biedt. Het delen van kennis staat centraal binnen onze vereniging, dus Dennis kan zijn hart ophalen.”