09/07/20

AYOP-zomer leespakket en videoboodschap

Deze week is de zomervakantie begonnen. Een vakantie die er voor de meesten van ons anders zal uitzien dan een aantal maanden geleden gedacht, gehoopt. Maar velen gaan er toch even tussenuit, of genieten van de eigen achtertuin. Anderen werken misschien juist weer door. Wat je ook gaat doen, we hebben voor jou het AYOP-zomer leespakket samengesteld met daarin interessante branche-informatie:

  • Re-use and Decom rapport 2020 van Nexstep, dat vorige week vers van de pers verschenen is. Het rapport geeft inzicht in de verwachte olie- en gasinfrastructuur die de komende tien jaar in Nederland uit productie zal worden genomen en het geeft een inkijkje in wat er tot nu toe is gedaan aan de herbestemming van infrastructuur. Klik hier voor het rapport.
    Re-use-decommissioning-rapport-2020-ENG
  • Regioplan Noordzeekanaalgebied 2020, met als doel de CO2-uitstoot in de regio halveren. Hoe? Dat hebben 30 bedrijven uit de regio uitgewerkt in dit plan. Vervolgstap is de uitvoeringsstrategie in samenwerking met de Nederlandse overheid bepalen en realiseren. Klik hier voor het rapport.
  • Ocean Energy Resources Magazine 2020, van de IJmuidense uitgeverij Tridens met verhalen over relevante internationale thema’s in de olie-, gas- en offshore windsector. Klik hier voor het rapport.
  • 100 dagen
    Het is al meer dan 100 dagen geleden dat onze directeur Sylvia Boer is begonnen. Hoe heeft zij dat ervaren? Wat zijn haar indrukken van de leden? Van de samenwerkingen? En wat zijn haar ideeën voor de komende tijd? Ze vertelt het je in een persoonlijke videoboodschap.