08/04/20

AYOP-ledennetwerk ten volste benut met AYOP-Business call

Sinds twee weken organiseert Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) elke dinsdagmiddag om 15.00 uur een Leden-Ontmoeten-Leden Virtueel. Een ‘bijeenkomst’ via Microsoft Teams die openstaat voor alle ruim 80 leden. Doel is kennis, informatie, nieuws maar ook zorgen en oplossingen in deze tijd met elkaar uit te wisselen. Het netwerk van AYOP wordt hiermee ten volste benut.

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? (alleen voor AYOP-leden)
Klik dan dinsdag om 15.00 uur op deze link.

Samen weten we meer
Bedrijven hebben deze tijd de nodige vragen en uitdagingen: operationele werkwijzen, het uitwisselen van personeel, logistieke uitdagingen, verzekeringen, belastingen en/of juridische- en financieringsvraagstukken. Sylvia Boer, directeur AYOP: “Met elkaar weten we meer dan ieder voor zich. Laten we onze krachten bundelen. Zeker in deze tijd.”

Met elkaar. Voor elkaar.
Voor de leden is daarom in Microsoft Teams een AYOP-kanaal gecreëerd. Het kanaal staat elk moment voor alle leden open. Ze kunnen daar vragen posten, informatie ophalen of plaatsen. Elke dinsdag om 15.00 uur is er een gezamenlijke Leden-Ontmoeten-Leden Virtueel. Elke week met ook een korte inhoudelijke bijdrage van een lid of externe spreker. Maar Leden-Ontmoeten-Leden Virtueel bijeenkomsten bieden vooral het voordeel van het AYOP-netwerk. Hoe kunnen we elkaar in deze tijd helpen? Bij het vinden van oplossingen, gunnen van werk, tips, samenwerkingsverbanden. Met elkaar. Voor elkaar.  

Effectief
In ‘normale tijden’ organiseert AYOP met grote regelmaat Leden-Ontmoeten-Leden bijeenkomsten bij een van de leden op locatie. Tijdens deze drukbezochte bijeenkomsten krijgen leden een kijkje in de keuken van de andere leden. Niet alleen interessant, maar ook effectief. Uit deze bijeenkomsten zijn al meerdere samenwerkingsverbanden ontstaan. Ook in deze tijden organiseert AYOP deze bijeenkomsten, maar dan virtueel.