16/06/20

Amsterdam IJmuiden Offshore Ports en business platform BeterBusiness sluiten samenwerkingsovereenkomst

Donderdag 11 juni hebben Brigitte Paulissen van BeterBusiness en Sylvia Boer van Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) de partner samenwerkingsovereenkomst getekend. BeterBusiness is een business platform van ondernemers in de Metropoolregio Amsterdam waar zakelijke kansen, kennis en inspiratie wordt gedeeld. Belangrijk te vermelden is dat het om beter business gaat die de wereld ook beter maakt.

Sylvia Boer: “Wij denken dat deze samenwerkingsovereenkomst van toegevoegde waarde voor onze leden en partners zal zijn. Het platform van BeterBusiness bevindt zich midden in onze regio. Door het cross sectoraal verbinden van partijen ontstaan nieuwe ideeën, samenwerkingen en mogelijk ook innovaties. Samen weet je meer en vergroot je de kans op succesvol ondernemerschap.” Naast de nieuwe bedrijven bevinden zich ook AYOP-leden in het netwerk van BeterBusiness. Zo zijn Techport en OV IJmond ook samenwerkingspartner. En bevinden onder andere BK Ingenieurs, Nova College en Tata Steel zich onder de partners.

De samenwerking tussen Amsterdam IJmuiden Offshore Ports en BeterBusiness heeft tot doel het ondernemerschap in de Metropoolregio Amsterdam te laten groeien, waarbij de focus ligt op duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Sylvia: “Wij kunnen gericht leden en partners van elkaar uitnodigen om deel te nemen aan bijeenkomsten. Dat toetsen we op onderwerp en business verbindingen. Ook zien we voor ons dat we een gezamenlijk evenement organiseren waarbij we leden en partners op thema’s samenbrengen.” Kortom samenwerken voor een duurzame toekomst, daar tekenen we voor!