Location
TECHPORT

ROOSWIJKWEG 61
1951 MH VELSEN-NOORD

Date
05/10/21 09:00 Until 09/10/21 17:00

TECHPORT TECHNOLOGIEWEEK

Wacht jij af, of doe je actief mee?

Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel. Want dat er in de toekomst een tekort aan geschoold technisch personeel is, is niet leuk maar wel een feit. Daar krijgen velen van jullie op termijn ook mee te maken. Daarom is belangrijk dat we hier vol op voorsorteren. AYOP is al actief betrokken bij diverse initiatieven voor oplossingen voor het dreigend personeelstekort.

Toekomst van jouw bedrijf
Zo zijn we sponsor van de Techport Technologieweek die van 4 – 8 oktober 2021 wordt georganiseerd. Daarnaast kunnen we jullie diverse mogelijkheden bieden om in contact te komen met jongeren en hen te informeren en te enthousiasmeren voor de offshore sector. Onbekend maakt onbemind. Maar andersom zeker ook! Daarom kunnen we basisschoolkinderen laten kennismaken met techniek in het algemeen, en middelbare scholieren met smart maitenance/digitalisering. Want zij zijn de toekomst van jouw bedrijf!

En vergeet de ouders en leerkrachten niet. Goed geïnformeerde ouders en leerkrachten zijn belangrijke ‘influencers’ van deze jongeren.

Kosteloze kansen
Wat kunnen we jullie, kosteloos, aanbieden?

  • Verzorgen van een workshop tijdens de Techport Technologieweek
  • Presentatie geven vanuit de stand van AYOP (dus geen verdere bemanning nodig)
  • Presentatie geven vanuit je eigen stand (ook kosteloos!)
  • Organiseren van een bedrijfsbezoek (Tech Your Talent), er worden nog bedrijven gezocht!

En zo maken we het toch makkelijker!

Waarom zou je deze kans moeten grijpen?
Wij als branche kunnen als geen ander bijdragen aan een goed en positief beeld van technologie en de kansen van werken in de techniek. En daarmee proberen de toekomstige problematiek op de arbeidsmarkt te beïnvloeden. Een opgave en verantwoordelijkheid voor ons allemaal. Want techniek is leuk! Een baan in de techniek heeft de toekomst! En dat is wat de Techport Technologieweek wil promoten onder kinderen en jongeren.

Daarnaast is het natuurlijk een geweldige kans om jouw bedrijf in het zonnetje te zetten.

Twijfels en meer weten?
Misschien zie je het belang er wel van in, maar weet je niet goed wat je kan doen, hoe je dat moet aanpakken? Neem dan gerust contact op met Sylvia Boer via sylvia@ayop.com of  06 – 10 35 75 49. Zij kan dan met jou sparren over wat de mogelijkheden zijn, wat bij jullie bedrijf past, en hoe je daar invulling aan kan geven.

Wil je nog meer?
Zoals een logo op de website en/of sponsorwand of – slide van de Technologieweek? Of naamsvermelding op social media of in de nieuwsbrief van Techport? Een 30 seconden videopitch over jouw bedrijf? Deelname aan het sponsorontbijt? Dat is allemaal mogelijk met bedrijfssponsoring. Dionne Ruurda van Techport kan je er alles over vertellen. Je kunt haar bellen op 06 – 51 26 20 56 of mailen naar dionne.ruurda@techport.nl