Location
PETERSON, DEN HELDER

Paleiskade 100
1781 AP DEN HELDER

Date
09/03/23 15:00 Until 09/03/23 18:00

LEDEN ONTMOETEN LEDEN BIJ PETERSON

One Peterson: A Unique Offshore Logistics Concept

North Sea Energy Gateway en Amsterdam IJmuiden Offshore Ports organiseren gezamenlijk de Leden-Ontmoeten-Leden bijeenkomst op donderdag 27 oktober bij Peterson Energy Logistics in Den Helder.

Peterson Energy Logistics zal behalve een algemene bedrijfspresentatie ook een meer specifieke presentatie geven over hun optimalisering van het logistieke proces via de SNS-pool van supply schepen geeft. Binnen de Southern North Sea Pool (SNS Pool) hebben negen operators hun maritieme en helikoptervereisten aan één logistieke facilitator uitbesteed. De SNS Pool, waar Peterson Energy Logistics onderdeel van is, heeft haar gecombineerde maritieme, lucht- en supply base operaties in Den Helder.

Peterson Energy Logistics biedt logistieke oplossingen op het gebied van veiligheid, kwaliteitscontrole, logistieke ondersteuning en aanverwante activiteiten voor de toeleveringsketen van de energiesector. Welke dat zijn, vertellen we tijdens deze Leden-ontmoeten-Leden bijeenkomst.

Ontsnapping
Na het luisteren en vragen stellen, brengen we een bezoek aan het ‘zwembad’ voor een demonstratie van een helikopter ontsnapping simulator van het DHTC Training Center.

Programma
14:30 uur inloop
15:00 uur presentatie door Peterson Energy Logistics
16:00 uur lopend (5 min) naar het DHTC Training Center
16:15 uur demo bij DHTC Training Center
17:00 uur netwerkborrel
18:00 uur einde programma

Kortom, een mooi en afwisselend programma.
Meld je nu aan!