Location
Date
01/03/22 15:00 Until 01/03/22 17:00

INFORMATIESESSIES ROM INWEST

De regio IJmond staat voor grote uitdagingen rond thema’s als de energietransitie, circulaire economie en de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd bieden deze uitdagingen en vraagstukken kansen voor innovatieve ondernemers die een maatschappelijke impact willen realiseren.

ROM InWest, de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij van Noord-Holland, ondersteunt ondernemers in de regio om versneld meer impact te maken. Dit doen we door je als ondernemer inhoudelijk op weg te helpen met businesscases, te koppelen aan ons netwerk en samenwerkingspartners en financieel te ondersteunen vanuit onze fondsen.

Als ROM InWest beschikken we over twee fondsen: het Transitiefonds met een doelkapitaal van € 100 miljoen en het MKB-Fonds met een kapitaal van € 60 miljoen.

Het Transitiefonds richt zich op projecten die een bijdrage leveren aan de energietransitie of circulaire economie.

Het MKB-Fonds is breed gericht op (hoofdzakelijk technische) innovatie door ondernemers, waarbij vrijwel alle sectoren kunnen worden ondersteund.

Via deze fondsen kunnen wij investeren en/of leningen verstrekken voor proposities met een minimale totale financieringsbehoefte van € 600.000, waarvan we maximaal de helft financieren.

In samenwerking met OV IJmond, Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, Techport en de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen organiseert ROM InWest op 1 maart twee digitale bijeenkomsten:

•           Bijeenkomst MKB-fonds van 15.00 tot 16.00 uur

Deze digitale bijeenkomst is speciaal voor innovatief MKB, waarbij de focus ligt op de mogelijkheden van het MKB-fonds voor jouw onderneming.

Aanmelden kan via deze link: https://rominwest.nl/bijeenkomst-ijmond-mkb/

•           Bijeenkomst Transitiefonds van 16.00 tot 17.00 uur

Ben jij ondernemer gericht op de energietransitie en de circulaire economie? Dan is dit de (digitale) bijeenkomst voor jou. Samen kijken we naar de mogelijkheden van het Transitiefonds.

Aanmelden kan via deze link: https://rominwest.nl/bijeenkomst-ijmond-transitiefonds/

De organisatie hoopt je te ontmoeten tijdens deze bijeenkomst en samen te kijken naar de mogelijkheden voor (financiële) ondersteuning.

Daarnaast zijn ze zeer geïnteresseerd in de initiatieven die in de regio lopen en hoe deze versneld en/of opgeschaald kunnen worden.