Location
MICROSOFT TEAMS
Date
29/01/21 18:00 Until 29/01/21

AYOP-nieuwjaarsdiner

We hadden zo gehoopt dat we met de nodige aanpassingen toch ons traditionele Nieuwjaarsdiner eind januari hadden kunnen organiseren. De werkelijkheid is echter anders. Maar we zouden AYOP niet zijn als we daar niet wat op gevonden hebben!

Vrijdagavond 29 januari om 18.00 uur organiseren we wel degelijk een gezamenlijk Nieuwjaarsdiner. Online samen aan de dish met een door jou zelf gemaakt diner.

Hoe dan?
We bezorgen vooraf op je privéadres een doos met alle ingrediënten voor een 3-gangendiner voor 1 of 2 personen. Niet te moeilijk, maar wel heel lekker. Natuurlijk met een duidelijke instructie erbij. En je hoeft het niet alleen te doen! Om 18.00 uur starten we gezamenlijk met Teams. Het AYOP-team zal onder leiding van een gepassioneerde kok ‘voor’ koken. Je hoeft het alleen maar af te kijken, en na te doen. En ondertussen hef je het glas met de collega-leden van Amsterdam IJmuiden Offshore Ports.

Niet normaal
Normaal vragen we een bijdrage voor het Nieuwjaarsdiner. Maar dit jaar is niet normaal. Daarom bieden we dit 3-gangendiner voor 1 of 2 personen gratis aan. Je moet er tenslotte ook zelf wat voor doen.

Privéadres
We laten de dinerboxen thuis bezorgen. Daarom vragen we je om bij je aanmelding je privéadres op te geven. We zullen dit adres uitsluitend gebruiken voor het bezorgen van de dinerbox, niet voor andere doeleinden.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Dus…..
Zorg dat je vrijdag 29 januari vanaf 18.00 uur je kookschort voor hebt, je laptop in de keuken hebt staan en in Teams ingelogd bent! We sturen je in de dinerweek een Teams link toe.

Wij hebben er zin in en hopen dat je bij ons ‘aanschuift’.