Location
Teams

 

Date
08/12/20 15:00 Until 08/12/20

AYOP BUSINESS CALL: CHC HELICOPTERS INTRODUCES ITSELF

Mensen vervoeren van en naar de meeste afgelegen en extreme locaties, aan land of op zee, is geen probleem voor CHC Helicopters Netherlands. Ze doen dit 365 dagen per jaar, van 07:00 tot 22:00 uur, met name offshore transportdiensten voor de olie & gas en offshore wind sector. Jaarlijks vervoeren ze meer dan 500.000 passagiers met hun 8 helicopters en beschikken ze over de mogelijkheid om passagiers te hoisten naar o.a. windmolens op zee.

CHC werkt o.a. voor Siemens, TAQA, Total, Eneco, Neptune Energy en Orsted. CHC heeft een eigen onderhoudsorganisatie, Integrated Operation Center, grond afhandeling, passage afdeling en een indoor Hoist Training Faciliteit. Daarnaast hebben ze een interessant CO2 compensatieprogramma, waarover ze meer vertellen in de business call.

CHC geloof in het behalen van synergie door een juiste combinatie van CTV’s en helikopters in te zetten om te komen tot een veilige, efficiënte ‘All weather crew transfer’ oplossing.

Hun credo: Flying is our profession, what’s yours?

Nieuwgiering? Kom dan naar de business call op dinsdag 8 december om 15.00 uur, waar Quinten Hergaarden, Jurgen Pille en Niels van Roon je in vogelvlucht  meenemen in hun wereld.

Deze sessie is exclusief voor AYOP-leden.