Nieuwjaarsdiner

16/02

Het begin van een nieuw jaar is een periode van terugblikken, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Het is ons een genoegen geweest om elkaar te ontmoeten tijdens de diverse evenementen en we kijken er naar uit om dit komend jaar wéér te doen.

Graag nodigen wij jou en je partner uit voor ons traditionele Nieuwjaarsdiner. Een vast gegeven op onze kalender maar dit jaar toch net weer een beetje anders. We hebben gekozen voor restaurant Lab-44.
Lab-44 ligt aan de Middenweg 44 op het Hembrugterrein in Zaandam.

Naast een "walking-dinner" worden er ook 3 demonstraties gegeven.

  • Bierbrouwen. Er staat een bierbrouwer klaar om uitleg te geven over wat bier is en hoe het bierproces werkt. Daarbij staat er een zeer smakelijk bierbrood klaar om te proeven.
  • Pizza. De pizzabakker staat klaar met verschillende deegsoorten om daar uitleg over te geven, tevens wordt er een pizzadeeg gedraaid en staat er een belegde focaccia klaar om lekker van te proeven.
  • Sambal. De makers hiervan laten zien hoe sambal gemaakt wordt en geven uitleg over wat zij in Lab-44 doen. Daarbij staan er ook hapjes klaar welke bereid zijn met de sambal.

Kortom, een gevarieerd programma met volop mogelijkheden om op een gezellige manier te netwerken en nieuwe leden te ontmoeten.
De kosten bedragen 89 euro per persoon. De dresscode is Business casual.

Sign up for Nieuwjaarsdiner

Overview agenda
+
Date

Friday 16 February
From 18.00 hour

Location

Restaurant Lab-44


Middenweg 44, Zaandam

Route