Nieuwjaarsdiner 2017

20/01

 

Dit jaar vindt het Amsterdam IJmuiden Offshore Ports-Nieuwjaarsdiner plaats op vrijdag 20 januari 2017 in de sfeervolle Sint Olofskapel. Wij verwelkomen u en uw partner deze avond graag om 18.00 uur voor het aperitief. Het Nieuwjaarsdiner is een jaarlijks terugkerend diner. Tijdens deze avond kunnen AYOP-leden, collega bedrijven, vertegenwoordigers van de Provincie Noord-Holland, betrokken gemeentes én alle partners op informele wijze met elkaar dineren.

Wij hopen van harte dat u en uw partner in de gelegenheid zijn om aan dit gezellige en sfeervolle diner deel te nemen. Eigen bijdrage aan dit diner is € 89,- p.p.  U ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail en de factuur.

Sint Olofskapel:
De Sint Olofskapel is bereikbaar via de entree van het NH Barbizon Palace hotel. Een gang onder de Zeedijk verbindt het hotel met de kapel. De Sint Olofskapel werd halverwege de 15e eeuw gebouwd. Het kerkje was bestemd voor Noorse zee- en kooplieden die in Amsterdam verbleven. Om de Noorse zeelieden te behagen, werd de kapel Sint Olofskapel genoemd, naar een Noorse heilige en schutspatroon voor zeelieden. Michiel de Ruyter, de beroemde zeeheld, ging hier ter kerke en had zijn vaste zitplaats. Kerken hadden in die tijd geen stoelen, maar banken die langs de zijkant stonden waardoor de kerk veel groter leek. Deze eikenhouten bank versierd met fraai snijwerk staat nog in de kapel.

AANMELDEN
Aanmelden kan t/m donderdag 12 januari 2017. Partners zijn van harte welkom. Vul hierbij de namen van de betreffende deelnemers in. Ook als er dieetwensen zijn kunt u deze aan ons doorgeven.

Aanmelden kan via onderstaand formulier of yolanda@ayop.com

 

Sign up for Nieuwjaarsdiner 2017

Overview agenda
+
Date

Friday 20 January
From 18.00 hour

Location

Sint Olofskapel - NH Collection Amsterdam Barbizon Palace Hotel
t 020 556 4564

http://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-collection-amsterdam-barbizon-palace/meetings-events

Prins Hendrikkade 59, Amsterdam

Route