MyTec specialisatie Windtechnicus een feit!

26/01

Voor het landelijk actieve consortium nodigt Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, in samenwerking met Techport, u van harte uit voor de bijeenkomst MyTec-specialisatie Windtechnicus een feit.

Programma:

Vanuit haar wetenschappelijke achtergrond (Wageningen) neemt dagvoorzitter Helga van Leur u mee in de nieuwste inzichten in de ontwikkeling van publiek-private scholingsprogramma’s voor de windtechnici van de toekomst. Zij vertelt u hoe duurzaamheid en veiligheid bij de energieproductie op zee en op het land prima samengaan.

Van TNO krijgt u zicht op de actualiteit in de energietransitie. Van Oord belicht het onderwerp ‘windenergie’ gezien vanuit de mondiale ontwikkelingen. U hoort waarom MyTec Wind nu drie jaar het kloppend hart is van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Techport. Bedrijven binnen het consortium presenteren hun diensten voor zowel het opleiden van jongeren maar in het bijzonder ook hun maatwerk aan ervaren volwassenen, voor zij-instromers vanuit andere technische sectoren. ’Veilig werken in de windindustrie’ door Falck Safety Services. Persoonsgebonden certificering door Quercus. Nuon over Vattenfall Strategy in relatie tot onderhoud. Shell over ‘Duurzame energieproductie’.

Tot slot ontdekt u dat veiligheid wordt geborgd via persoonsgebonden certificatie in de windindustrie. Gedeputeerde Provincie Noord-Holland Adnan Tekin ontvangt het eerste exemplaar van het opleidingsoverzicht Vakbekwame Windtechnicus.

Aanmelden:

Uw komst nog niet aangekondigd? Mail naar: info@ayop.com
Bent u al aangemeld? Dan ontvangt u nog een bevestiging met het complete programma.

Sign up for MyTec specialisatie Windtechnicus een feit!

Overview agenda
+
Date

Thursday 26 January
From 16.00 hour

Location

ROC Nova College

info@techport.nl
http://www.techport.nl

Kanaalstraat 7, IJmuiden

Route